A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ФЕЙЄРВЕРК ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ – ЦЕ МАЛЮНКИ ПРО ПРАВА ДІТЕЙ

Дата: 17.05.2018 10:25
Кількість переглядів: 936

На Сумщині обласний етап Конкурсу шкільних малюнків «Я маю право!», приуроченого до Дня захисту дітей, що проводиться за ініціативи Міністерства юстиції України з 16 квітня по 02 червня добігає кінця і визначення переможців в самому розпалі.
Юні художники Сумщини активно відгукнулися на участь у конкурсі дитячих робіт про права дитини. На розгляд конкурсної комісії надійшло близько 200 малюнків з усіх куточків області. Індивідуальні та колективні роботи змагаються в трьох вікових групах – молодша, середня і старша. 
Обласній експертній комісії надзвичайно складно обрати найкращих, адже всі роботи дуже гарні та заслуговують на увагу.
В своїх роботах діти зобразили щасливу родину і свої мрії, вони знають про своє право на освіту й безпечне довкілля. Яскраві кольори не тільки доповнюють палітру творчості, а й прикрашають наш світ новими барвами. 
«Свої перші, але вже досить важливі знання про права дітей, конкурсанти висловлюють у формі малюнків, – розповідає перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Сумській області, голова комісії конкурсу Ірина Данильченко. – Нам, членам комісії, яка оцінює дитячі конкурсні роботи, завжди нелегко з усього розмаїття вибрати найкращі. Це свідчить про великий творчий потенціал юних громадян Сумщини, велику наставницьку роботу освітян та громадських лідерів».
Конкурс дитячих малюнків – хороша нагода залучити якомога більше школярів до важливої загальнонаціональної справи – поширення право просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який уже сьогодні об’єднує Україну, як то кажуть, від мала до велика.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь