A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації

Дата: 29.05.2018 13:31
Кількість переглядів: 717

Оголошення про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації

   Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, Коровинська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території для будівництва та обслуговування закладу охорони здоров’я  (амбулаторії загальної практики сімейної медицини), розташованої в с. Коровинці по вулиці Київська, буд. 37 б Недригайлівського району, Сумської області»

   Детальний план території для будівництва та обслуговування закладу охорони здоров’я та соціальної допомоги (амбулаторії загальної практики сімейної медицини), розташованої в с. Коровинці по вулиці Київська, буд. 37 б Недригайлівського району, Сумської області, виконується відповідно до рішення 6 сесії 7 скликання Коровинської сільської ради від 17.05.2018 №4/6.

   Виконання детальних планів території пов’язано з необхідністю будівництва закладу охорони здоров’я в с. Коровинці. Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, відведення земельних ділянок, будівництво та благоустрій території, прокладку інженерних мереж, розбудову транспортної інфраструктури.

   Замовник містобудівної документації – Коровинська сільська рада.

   Розробник містобудівної документації – ТОВ «Київземсервіс»

 Посадовою особою, відповідальною за організацію розгляду пропозицій, визначено заступника Коровинського сільського голови Терещенка В.В.

Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися за адресою: с. Коровинці, вул. Київська, 41, приміщення сільської ради в період з 21 травня по 21 червня 2018 року.

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подавати до Коровинської сільської ради за адресою: 42140, Сумська обл., с. Коровинці, вул. Київська, 41.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь