A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Останній дзвінок у Коровинській школі.

Дата: 29.05.2018 14:55
Кількість переглядів: 737

Свято прощання зі школою «Останній дзвінок 2018» для учнів1-11 класів, вчителів та батьків  відбулося на стадіоні  школи.

На початку святкової лінійки кращі учні  5-8 класів поклали  квіти до меморіального комплексу села,  вшанували пам'ять Герою Праці Яловому І.Н. та вклонилися   пам'яті  жертв Голодомору.

Директор школи Шило В.С. вручив похвальні листи та грамоти учням 2-11 класів , вітаючи їх із закінченням навчального процесу. Зі словами вітання та найкращими побажаннями  виступили  секретар Коровинської  сільської ради Криштопа В.А., начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради Вернигора Є.О., голова батьківського комітету, заступник директора ТОВ СК «Агро» з соціальних питань Волік В.В., який вручив учням грамоти та грошові  премії .

Зі щемкими  словами  прощання та побажання щасливої дороги,  звернулася до випускників перша вчителька Куценко Т.І., а мама випускниці Ситник Л.В. благословила дітей  на добру долю та щасливе життя.

Першокласники  та учні 2-10 класів також не залишилися в стороні і привітали  своїх найстарших товаришів із закінченням школи, побажали їм терпіння, удачі та здійснення всіх їхніх мрій.

Учениця 6 класу Винник Є. виконала для  учнів та вчителів пісню «Канікули». Випускники 11 класу подякували за добрі слова, щирі привітання та побажання, подарували пісню «Відірватись від землі..», а на закінчення свята, разом з випускниками   4 класу під  звучання  пісні «Перлина Україна» виконали флешмоб. Закінчилося свято традиційним запусканням повітряних кульок, які випускники разом з батьками та учнями 4 класу відпустили в небо, прощаючись із веселим , безтурботним  дитинством тасвоїми шкільними роками.

«Відлітайте ввись, шкільні роки,

На уроки і перерви не чекайте!

Довгоочікувані канікули й дзвінки,

Із синім птахом тихо відлітайте!»

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь