A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

50-річчя Томашівської школи

Дата: 29.05.2018 15:07
Кількість переглядів: 491

З радістю і приємним хвилюванням, душевними спогадами і мелодією щирих сердець промайнула 50-річна зустріч у Томашівському НВК 27 травня.

До неї готувалися, на неї з нетерпінням чекали всі: маленький учительський колектив і ветерани педагогічної праці, дзвінкоголосі школярі та її колишні випускники.

На свято прибули колишні учні з різних куточків не лише України, а й ті, які проживають у Болгарії, Молдові, Росії.

Зал Томашівського Будинку культури був переповнений. Спогади переповнювали подих…

Та ось настала урочиста мить. І на сцені з’явилися ведучі, учні, танцювальний колектив школи, учасники художньої самодіяльності.

Кожен виступ переривався бурхливими оплесками, урочисті слова вдало перепліталися із художніми номерами.

Особливу подяку у підготовці та проведенні свята хочеться висловити голові Коровинської сільської ради Шилу С.М., який допомагав обновити сцену у будинку культури, на святі почувався як справжній господар, а його прекрасний спів не залишив байдужим нікого у залі.

Які  годиться, йдучи на день народження, ми несемо подарунки. Від імені виконавчого комітету сільської ради Сергій Миколайович вручив акустичну систему з мікрофонами, яка так необхідна для проведення шкільних заходів.

Завдячуємо представнику депутата Сумської обласної ради Лаврик В.І., Слатвицькому М.А. за привітання та подарунок – багатофункціональний пристрій.

Дякуємо за теплі слова-звертання начальнику відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради Вернигорі Є.О., в.о.старости села Коломійцю А.М.,  щире спасибі колишньому директору шкли Максюті Г.В. та всій її родині за те, що відгукнулися на наше прохання і надіслали зворушливе відеозвернення з далекої Мальорки.

Глибоку вдячність висловлюємо і випускникам різних випусків, які зворушливими словами на адресу школи та педколективу висловили щирі вітання  та надали матеріальну підтримку школі.

Безмежно дякуємо учасникам художньої самодіяльності Коровинського БК на чолі з досвідченим директором Тютюнником М.В., за неперевершені музичні вітання та музичне оформлення свята; за чарівні голоси, якими полонили присутніх випускниця нашої школи Теслик Тетяна та її донька Діана; за неповторність та майстерне виконання випускнику ювілейного випуску, улюбленцю глядацької публіки Лащу В.Я., за вміння поетичним словом торкнутися струн людської душі Негрійко Тетяні.

Низько вклоняємося творчому колективу народному ансамблю «Нащадки Томаша» Томашівського БК на чолі з художнім керівником Онопрієнком В.П.

Слова вдячності висловлюємо працівникам БК за допомогу у підготовці та проведенні свята.

Спасибі нашим підприємцям: Школяренко Т.А., Носенку А.А. Петрівному С.В. за організацію і проведення ІІ частини свята.

Гадаємо, що ця зустріч на все життя залишила по собі глибокий слід у душах наших випускників.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь