A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

СТУДЕНТІВ СУМСЬКОГО ПЕДУНІВЕРСИТЕТУ ЗНАЙОМИЛИ З РОБОТОЮ ЮСТИЦІЇ

Дата: 13.12.2018 10:12
Кількість переглядів: 364

Відкриті двері для студентів – гарна прикмета на старті Всеукраїнського тижня права і гарантоване приємне спілкування з цікавих тем.
До обласної юстиції завітали студенти-правники І і ІІ курсів Сумського державного педагогічного університету, щоб ознайомитися з основними напрямками діяльності органів юстиції Сумщини.
Говорили про новації та реформи, ініційовані Міністерством юстиції, особливості роботи державної виконавчої служби, органів державної реєстрації, роботу нотаріусів та основні аспекти вчинення нотаріальних дій. Студенти з цікавістю розглядали зразки нотаріальних документів та дізнались як можна стати нотаріусом.
До того ж, майбутні юристи з цікавістю слухали фахівців відділу персоналу, які розповіли про можливості проходження практики, стажування і в перспективі працевлаштування в органи юстиції Сумщини.
Дізнались гості і про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», про конституційні права людини і форми їх захисту. 
Наголосили й на тому, що цьогорічний Всеукраїнський тиждень права особливий ще й тим, що світова спільнота відзначає 70-річчя Загальної декларації прав людини – першого і основного документа в історії людства, в якому чітко сформульовані положення про права людини.

#MinJust4U #ЯМП#ВсеукраїнськийТижденьПрава #ПідЗахистомПрава



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь