A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Методична скарбничка працівників психологічної служби

Дата: 18.02.2020 15:50
Кількість переглядів: 343

18.02.2020 року на базі Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичної скарбнички працівників психологічної служби закладів освіти Коровинської сільської ради на тему «Проблеми та шляхи вирішення підліткової злочинності», на яке були запрошені і класні керівники старших класів.

На засіданні розглядалося питання про посилення профілактичної роботи щодо протидії торгівлі людьми. З даного питання Костенко А.М., практичний психолог Томашівського НВК, підготувала презентацію та пам’ятку «Ні – торгівлі людьми». Про профілактику деструктивних впливів мас-медіа та психологічного маніпулювання ознайомила усіх присутніх Шаповал Л.І., соціальний педагог Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст.. Костенко Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради підвела підсумки  проведення у навчальних закладах  акції «16 днів проти насилля» та обговорила із присутніми питання щодо проблеми булінгу в шкільному середовищі. Практичний психолог Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. Глущенко Т.В. провела психологічний тренінг «Роль учителя у профілактиці шкільного булінгу» та виготовила для учасників засідання пам’ятки «Стоп булінг».

На засіданні також опрацьовано методичні рекомендації навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти « Порядок виявлення, розгляду та реагування на випадки боулінгу в закладі освіти».


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь