A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ТВОРЧИЙ УЧИТЕЛЬ – ОБДАРОВАНИЙ УЧЕНЬ

Дата: 21.02.2020 08:44
Кількість переглядів: 306

19 лютого на базі Коровинської ЗОШ І-ІІІ ступенів поділилися своїми креативними ідеями та творчими надбаннями керівники гуртків закладів освіти. Вся робота була націлена на впровадження інтерактивних технологій на заняттях гуртків   як умови розвитку творчих компетентностей вихованців та  сприянню  популяризації педагогічних знахідок вчителів.

         Учасники заходу ознайомилися з тематичними орієнтирами  «методу проектів»   для розвитку життєвих компетентностей дітей з досвіду роботи Гребеник Л.В. Про застосування  медіа та інформаційної грамотності на заняттях гуртків  доповіла  Холод Н.В., значення  хореографічного  мистецтва в естетичному вихованні та творчому розвитку дитини розкрила Глущенко Т.В.

         Керівники гуртків відвідали заняття гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Майстриня» з теми «Серветка. Місце в сучасному інтер'єрі. Створення власного візерунку для серветки. Особливості підбору кольору для серветки. Види орнаментів та їх розміщення на серветці» (керівник гуртка Гребеник Л. В.),  фрагмент заняття  гуртка з волейболу «Вдосконалення техніки основних елементів гри в волейбол» (керівник Шолудько А. А.), фрагмент заняття  гуртка військово-патріотичного виховання «Скаути» «Дикорослі рослини як засіб харчування. Водозабезпечення в екстремальних умовах» (керівник Пищик А.І.).

Особливу урочистість, гордість за свою батьківщину, патріотизм викликало свято «Пісня свободи українського народу», що підготували Холод Н.В., Ткаченко Л.М., Глущенко Т.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь