A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Вітаємо з перемогою!

Дата: 22.05.2020 13:33
Кількість переглядів: 470

       З 11 по 20 травня 2020 року проходив ІІ (обласний) етап фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля», що проводився з метою сприяння  пошуку педагогічних ідей щодо модернізації та вдосконалення змісту дошкільної освіти, упровадження сучасних інноваційних моделей освітнього процесу, активізації професійного зростання та ефективного розв’язання поставлених науково-методичних завдань для досягнення якості нової сучасної дошкільної освіти.

Заклади дошкільної освіти нашої громади представила переможець зонального етапу фестивалю  Валентина Іванівна Науменко, вихователь Коровинського ДНЗ, у номінації «Сучасне, доступне та розвивальне середовище в закладі дошкільної освіти». За підсумками ІІ (обласного) етапу фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля»  подані матеріали вирізняються науковістю, системністю, цілісністю, відповідають вимогам Базового компоненту дошкільної освіти, грунтовно розкривають заявлену тему номінації.

    На підставі наказу Департаменту освіти і науки  від 21.05.2020 № 260-ОД «Про підсумки обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2020 році» Валентина Іванівна спільно з педагогічним колективом Коровинського ДНЗ з гідністю посіли ІІІ місце.

Вітаємо з перемогою! Адже дитинство – це яскрава та неповторна сторінка в житті кожної людини, а дитячий садок – це той світ, у якому дитина проживає найважливіший період свого розвитку, тому дитинство повинно бути яскравим і щасливим ! Бажаємо  втілення всіх задумів та планів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь