A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

На території Коровинської сільської ради завершилося будівництво соціального проекту Президента України "Активні парки - локації здорової України"

Дата: 08.10.2021 13:50
Кількість переглядів: 995

     Нагадуємо, що «Активні парки» - це один з проектів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України «Здорова Україна». Головна мета проекту – зробити спорт доступним для всіх , як для жителів великих міст, так і маленьких населених пунктів.

    У Коровинській сільській раді , в селі Коровинці, у парку біля КЗ « Коровинський центр культури і дозвілля» встановлені та пофарбовані елементи для занять спортом: «шведська» стінка, комплекс турніків, 5 гімнастичних брусів, лавки для виконання динамічних вправ, сходинки , а також зона (вільний простір) для створення координаційної лінії та штучне покриття для занять фітнесом. Всі елементи забезпечені інформаційними табличками з QR- кодом, аби кожен охочий міг перейти на спеціальний сайт та переглянути відео уроки з вправами різного рівня складності. Всі бажаючі можуть скористатися встановленим обладнанням для тренування з відомими тренерами України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    Організація оздоровчої рухової активності громадян у місцях масового відпочинку, упровадження із залученням дітей та молоді до фізкультурно-спортивної роботи, забезпечення популяризації здорового способу життя серед населення – одні з головних пріоритетів розвитку Коровинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь