A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль День підприємця

Шановні друзі, бізнес-діячі, підприємці та майстри м. Суми та Сумської області, запрошуємо Вас стати учасником Фестивалю «Бізнес і родина – єдине ціле», присвяченого Дню Підприємця та Дню міста. Фестиваль орієнтований на співпрацю з кращими представниками малого та середнього бізнесу міста і області Сумщини. На заході кожен підприємець матиме можливість гідно представити свій бренд. 

09:07 19.08.2021

Відбудеться науково-практична конференція «Стан та перспективи розвитку бджільництва на Сумщині»

19.08.2021 у с. Хоружівка Недригайлівської селищної ради Роменського району (Центр сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад державної служби зайнятості у Сумській області) відбудеться науково-практична конференція «Стан та перспективи розвитку бджільництва на Сумщині». Початок реєстрації учасників – о 12-00 годині, початок заходу – о 13.00 годині.

15:38 16.08.2021

Про проведення наради

18.08.2021 у Сумському національному аграрному університеті за участю голови Сумської ОДА Дмитра ЖИВИЦЬКОГО відбудеться нарада з питання: «Кластерний розвиток галузі тваринництва у Сумській області». 

13:18 16.08.2021

Відкритий сільський турнір, присвячений 30-річчю Незалежності України

     4 серпня на шкільному стадіоні Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся відкритий сільський турнір, присвячений 30-річчю Незалежності України. Участь у змаганнях взяли команди з Коровинської с/р, Вільшанської с/р, Недригайлівської с/р та Хоружівського старостату.

11:07 16.08.2021

Відбулися заходи до  Дня Незалежності України

  14.08.2021 року в Коровинцях відбулися заходи до  Дня Незалежності України. Згідно плану проведення свята  на шкільному стадіоні відбулися змагання з волейболу,футболу,шашок, дартсу.  Виставка картин місцевого художника Володимира РІПИ , переможця мистецької премії імені Н.Кізенка  справила незабутнє враження для всіх гостей свята, а учасники святкового концерту  "Україно, моя Україно, я для тебе на світі живу"  від КЗ «Коровинський центр культури і дозвілля» подарували чимало гарних емоцій глядачам своїми виступами. Закінчився концерт святковою дискотекою.

08:38 16.08.2021

«Шаную воїнів, біжу за героїв України!»

З метою вшанувати пам’ять загиблих воїнів АТО/ООС, захисників України, висловлення подяки військовослужбовцям та їх сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності країни, підтримки та формування патріотичної свідомості та настрою населення, в Україні уже традиційно за ініціативи громадськості та учасників АТО/ООС проводиться тематичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України!». нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших героїв. Забіг проходить в рамках державних заходів присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України (розпорядження КМУ від 9 червня 2021 року № 614)

15:52 10.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь