A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПРОТИЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ НА ОБ’ЄКТАХ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПРОТИЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ НА ОБ’ЄКТАХ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

Пожежна безпека на об'єктах агропромислового комплексу (далі − АПК) забезпечується шляхом проведення організаційних, технічних та інших заходів, спрямованих на запобігання пожежам, забезпечення безпеки людей, зниження можливих майнових втрат і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для швидкого виклику пожежних підрозділів та успішного гасіння пожеж.

10:50 02.01.2024

ПАМ’ЯТКА щодо визначення шкоди та збитків завданих  сільському господарству військовою агресією рф

ПАМ’ЯТКА щодо визначення шкоди та збитків завданих сільському господарству військовою агресією рф

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 326 «Про затвердження Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації» визначено напрямки збитків, які підлягають відшкодуванню.

10:48 02.01.2024

Звіт депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» у Коровинській сільській раді за 2023 рік

Звіт депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» у Коровинській сільській раді за 2023 рік

До складу фракції входить 7 депутатів – Цвігун Тетяна Віталіївна (голова фракції), Назаренко Сергій Іванович, Іващенко Лариса Володимирівна, Яловий Анатолій Миколайович, Темченко Вікторія Михайлівна,Сенька Олена Григорівна,Терещенко Тетяна Михайлівна.

14:55 22.12.2023

Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!

Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!

Трудовий договір – це надважливий документ у роботі, але інколи його ігнорують. Він як ремінь безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді дуже важливий. Люди часто думають, що можуть обійтись без нього, сподіваючись, що усе буде добре.

14:14 05.12.2023

Коровинська сільська рада отримала дефібрилятор

Коровинська сільська рада отримала дефібрилятор

Нещодавно Коровинська сільська рада отримала від Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні допомогу - дефібрилятор. Дефібрилятор автоматичний, портативний та простий у користуванні. Його застосовують в екстрених випадках – якщо у людини зупинилося серце. Встановлюють, зокрема, в аеропортах, літаках, громадських місцях. Пристрій не залежить від електроенергії. Дефібрилятор - рятує життя. Будь-яка людина, пройшовши мінімальне навчання, зможе їм користуватися. Він безпечний та не спрацьовує, якщо у людини б’ється серце. Там є автономна батарея, яка розрахована на 5 років роботи. Її потім можна замінити. Дана допомога була надана Фондом міжнародної солідарності Республіка Польща, у партнерстві з BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) – Польським Банком розвитку та завдяки фінансуванню Європейського Союзу.

09:32 01.12.2023

Відповіді на найпоширеніші питання про вакцинацію доступні на Національному порталі з імунізації, - МОЗ

Відповіді на найпоширеніші питання про вакцинацію доступні на Національному порталі з імунізації, - МОЗ

В Україні працює Національний портал з імунізації. Це інформаційний ресурс для медиків, студентів, фармацевтів та українців, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення. На порталі консультують 16 експертів-медиків, які надають роз’яснення стосовно рутинної вакцинації, інформацію про 24 вакцинокеровані інфекції та їхню профілактику, ефективність вакцин. Для фармацевтів та медиків на порталі оновлюють інформацію щодо актуальних змін у нормативних документах. Також розміщують дані щодо захворюваності та наявності в країні вакцин.

09:03 17.11.2023

Коровинська громада отримала шкільний автобус від ЄС

Коровинська громада отримала шкільний автобус від ЄС

Дана допомога була надана польським Фондом міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2”.

08:51 08.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь