Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунок для Томашівського НВК

Подарунок для Томашівського НВК

Нещодавно Томашівський НВК відзначив свій солідний ювілей – 50 років. З нагоди свята до шкільного подвір’я з’їхалися вдячні випускники різних років з усіх куточків області. Це люди, які сьогодні працюють у найрізноманітніших сферах. Та і досі з приємністю та трепетом згадують свої шкільні роки.  За дорученням депутата фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» в Сумській обласній раді Віри Лаврик голова Коровинської ОТГ Сергій Шило разом з помічником депутата Миколою Слатвицьким також відвідали навчальний заклад та вручили подарунок - новий сучасний принтер «три в одному» директору навчального закладу Кізенку В’ячеславу ( на знімку).

17:01 11.06.2018

НА РАДІСТЬ РОДИНІ І УКРАЇНІ! СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

НА РАДІСТЬ РОДИНІ І УКРАЇНІ! СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Урочисто, з виконанням Гімну України, квітами та подарунками в Сумському міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії вручено свідоцтва про народження дітей. Богдан, Єгор, Андрій, Софійка та Марія – такими іменами нарекли батьки своїх новонароджених травневих дітей. І ось вони отримують з рук очільника області Миколи Клочка перший документ – Свідоцтво про народження. «Сьогодні, у День захисту дітей, ми реалізували права маленьких українців – на ім’я та на перший документ, – сказала Наталя Дуднікова, заступник начальника з питань реєстрації юстиції Сумщини. – Хай виростають щасливими малюки під чистим мирним небом у любові батьків, у благополуччі». Свідоцтва про народження напередодні Міжнародного дня захисту дітей та саме цього дня вручалися в обласному перинатальному центрі, у містах Путивль, Глухів, Тростянець, Охтирка , Шостка – 19 радісних нагод для свята. Приємно, що сервіс по видачі свідоцтв про народження у пологових будинках користується попитом серед батьків. Якщо по Україні кожне четверте свідоцтво видається у пологовому будинку, то на Сумщині цей показник набагато вищий. У минулому, 2017 році, на Сумщині зареєстровано 6504 народжень, і 61 відсоток свідоцтв про народження видано безпосередньо у пологових будинках. А вже в 2018 році ця цифра складає 77 відсотків. #МінЮст #MinJust4U

10:14 07.06.2018

Тиждень правових знань у Томашівському НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів,ДНЗ

Тиждень правових знань у Томашівському НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів,ДНЗ

 Відбулася зустріч учнів Томашівського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів,ДНЗ  зі спеціалістом бюро правової допомоги  Терещенко  Вадимом Сергійовичем та інспектором з ювенальної провенції сектору провенції відділу поліції  Кириленко Аліною Анатоліївною, які провели бесіду на тему: « Мій вибір - бути юристом».

09:05 05.06.2018

Міжнародний  день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Щорічно 1 червня в Україні і в усьому світі відзначається Міжнародний  день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до прав майбутнього нашої нації -  підростаючого покоління. Адже саме в дітях  ми хочемо бачити  здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та щасливими, прославляли свої родини і рідний край.

15:01 04.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь