A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Серце до серця

Серце до серця

«Серце до серця» – це подія, що збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова….

12:09 20.04.2018

НАСИЛЬСТВУ – НІ!: ЗМІСТОВНА ЗУСТРІЧ З ПРАВОЗАХИСНИКАМИ

НАСИЛЬСТВУ – НІ!: ЗМІСТОВНА ЗУСТРІЧ З ПРАВОЗАХИСНИКАМИ

Громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини у місті Суми – представник найбільшої асоціації правозахисних організацій в Україні. Тому саме її фахівці юстиції Сумщини обрали для зустрічі в рамках широкомасштабної кампанії СтопНасильство, яка є одним з пріоритетних напрямків в реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».  Йшлося про важливість взаємодії з метою запобігання й протидії домашньому насильству та покращення обізнаності громадян про небезпеку замовчування його проявів. Прикро те, що більшість жертв будь-якого насильства боїться говорити про агресію. Проте, це проблема, яка вимагає розголосу, бо доросла людина, що терпляче мовчить, іноді наражає на небезпеку не лише себе.  Нагадаємо, 07 січня 2018 року набув чинності Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Законодавча ініціатива Міністерства юстиції України дозволить вивести розгляд будь-якого прояву жорстокості на загальнодержавний рівень і покарати винних.  Більше інформації за посиланням: http://pravo.minjust.gov.ua/

10:26 19.04.2018

ПРАВОВІ ЗНАННЯ ЧЕРЕЗ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ

ПРАВОВІ ЗНАННЯ ЧЕРЕЗ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ

Громадські організації, що об’єднують широкі верстви населення, сьогодні є надійними каналами комунікації для поширення правової інформації. Отож сьогодні працівники юстиції Сумщини саме серед лідерів та активістів громадських організацій провели динамічний флеш-моб, щоб надати максимум інформації щодо реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який навчає громадян механізмам захисту своїх прав у повсякденному житті у правовий спосіб, підвищує правову свідомість. А це дуже важливо для розбудови громадянського суспільства, над чим активно працюють громадські організації. Провідним напрямом флеш-мобу була важлива тема про особливості захисту прав за допомогою переваг Закону, спрямований на розвиток ефективного і благополучного бізнес-середовища. Позитивна реакція учасників флеш-мобу, активний діалог і налаштованість на подальшу співпрацю, підкреслили головний принцип нашої роботи: юстиція- відкрита для людей!

08:46 13.04.2018

Методична студія вчителів початкових класів Коровинської ЗОШ I-III ступенів розпочала свою роботу

Методична студія вчителів початкових класів Коровинської ЗОШ I-III ступенів розпочала свою роботу

4 квітня з метою збагачення  професійних знань, удосконалення вмінь і навичок освітян розпочала свою роботу методична студія вчителів початкових класів. Заняття відбулося у Коровинській ЗОШ І-ІІІ ст. за участю вчителів, вихователів дитячого навчального закладу.

13:20 06.04.2018

Чемпіонат з хокею

Чемпіонат з хокею

В Коровинській сільській раді вже не перший рік відбуваються чемпіонати з хокею! Так 28 січня 2018 року відбувся чемпіонат з хокею між ХК «Коровинці» та ХК «Суми».  Перемогу в нелегкому поєдинку виборов ХК «Коровинці» з рахунком 4:2.

22:17 08.02.2018

День молоді

День молоді

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначають День молоді. В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 "Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599" і відзначається щорічно в останню неділю червня, також відомий під назвою «День молоді».

16:08 25.01.2018

Благоустрій місць відпочинку

Благоустрій місць відпочинку

Для благоустрою місць відпочинку було вирішено встановити альтанки на березі річки Сули. Першу з них побудовано 24 травня в переддень свята "Дня Прикордонника". Прибрані місця для купання та пляжі від бруду, повалених дерев та склотари. Станом на 19 червня побудовано п’ять альтанок, відремонтовано дитячу карусель, встановлено гойдалку.

15:49 25.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь