Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ФАХІВЦІВ ЮСТИЦІЇ  ДО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ФАХІВЦІВ ЮСТИЦІЇ ДО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Напередодні відбулась робоча зустріч фахівців юстиції Сумщини та міського центру зайнятості для обговорення можливостей взаємодії у забезпеченні реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», спільного проведення правоосвітніх заходів, сприяння розвитку системи надання безоплатної правової допомоги. Налагодження партнерства між органами державної влади – це необхідність, викликана перебудовою важливих суспільних напрямків в країні, щоб зробити її сильною і захищеною правовою державою. Проект «Я МАЮ ПРАВО!» має на меті підвищення юридичної грамотності українців та формування нової правової культури в суспільстві.

08:59 30.05.2018

СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО

СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО

25 травня 2018 відбулась робоча зустріч керівництва Сумського міського центру зайнятості та відділу державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головне територіальне управління юстиції у Сумській області.  Предмет обговорення – шляхи співпраці у забезпеченні реалізації державної правової політики, сприяння розвитку системи надання первинної правової допомоги з метою реалізації прав і свобод громадян, які перебувають на обліку в Службі зайнятості. У результаті домовленості сплановано проведення спільних інформаційно-презентаційних заходів для правової освіти населення.  #Сумський_МЦЗ_співпраця_право

08:55 30.05.2018

50-річчя  Томашівської школи

50-річчя Томашівської школи

З радістю і приємним хвилюванням, душевними спогадами і мелодією щирих сердець промайнула 50-річна зустріч у Томашівському НВК 27 травня.

15:07 29.05.2018

Робочий візит депутатів Сумської обласної ради

Робочий візит депутатів Сумської обласної ради

24.05.2018 року з робочою поїздкою в Коровинській сільській раді побували депутати Сумської обласної ради Віра Іванівна Лаврик та Тетяна Олександрівна Євдокимова,а також начальник Управління капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації А.І.Ворожко.

16:50 24.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь