Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

35-ті роковини Чорнобильської трагедії

35-ті роковини Чорнобильської трагедії

З нагоди відзначення сумної для історії України дати, 35 років з дня Чорнобильської катастрофи, відповідно до розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 30.03.2021 № 185-ОД «Про заходи, пов’язані з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, у Сумській області», з метою увічнення пам’яті жертв техногенної катастрофи, забезпечення належного вшанування мужності, самовідданості та високого професіоналізму, поліпшення соціального захисту постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи  у закладах освіти Коровинської сільської ради відбулися такі заходи: 

16:36 28.04.2021

Щодо реалізації інвестиційних проектів

Щодо реалізації інвестиційних проектів

Private Financing Advisory Network (PFAN, www.pfan.net) – глобальна мережа, що забезпечує безкоштовну експертну та інвестиційну підтримку для підприємців/розробників проектів у сфері відновлювальної енергетики та адаптації до змін клімату.

14:03 28.04.2021

Міністерство цифрової трансформації України інформує

Міністерство цифрової трансформації України інформує

     Відповідно до абзаців другого, третього пункту 1, підпункту 23 пункту 4 Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856, Мінцифри є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сферах розвитку цифрових навичок та цифрових прав громадян, електронних довірчих послуг та електронної ідентифікації, яке відповідно до покладених на нього завдань організовує навчання та готує пропозиції щодо вдосконалення системи розвитку цифрових навичок громадян, підготовки та перепідготовки фахівців з питань, що належать до компетенції Мінцифри. Мінцифри виконує функції центрального засвідчувального органу. Також статтею 7 Закону України «Про електронні довірчі послуги» визначено повноваження головного органу у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері електронних довірчих послуг. Для реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу українців до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу тощо Мінцифри спільно з партнерами запустили освітній серіал про електронний підпис.

13:38 28.04.2021

Благоустрій територій

Благоустрій територій

       В рамках акції « За чисте довкілля» на території Томашівського старостинського округу було організовано вивезення сміття від Томашівського НВК : ЗОШ 1-111 ст., ДНЗ,  інших установ та організацій.  На кладовищі в с.Томашівка впорядковано ритуальний  майданчик, також  вивезено сміття.  На всі сільські кладовища завезено пісок.  Значну технічну допомогу в організації цих робіт надав місцевий фермер Коломієць Микола Гнатович, який на цілий день виділив  навантажувач  та вантажний автомобіль.

10:15 28.04.2021

ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» повідомляє ціну газу у тарифах, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року

ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» повідомляє ціну газу у тарифах, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року

ТОВ «Сумигаз збут» повідомляє ціну на природний газ для населення у рамках двох комерційних пропозицій, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року: тарифи «Твій газ Річний» та «Твій газ Місячний».

08:57 27.04.2021

МІСЯЧНИК ЕКОЛОГІЇ

МІСЯЧНИК ЕКОЛОГІЇ

  З метою формування екологічної культури особистості, набуття навичок і досвіду розв’язання екологічних проблем, залучення учнівської молоді до практичної природоохоронної роботи заклади освіти Коровинської сільської ради активно долучилися до участі в обласному місячнику екології «Екожиття – наше майбуття».

15:01 26.04.2021

У день пам’яті Чорнобиля – шана і вдячність ліквідаторам аварії

У день пам’яті Чорнобиля – шана і вдячність ліквідаторам аварії

26 квітня у багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день пам’яті Чорнобиля. Цього дня в 1986 році сталася техногенна катастрофа світового масштабу – аварія на Чорнобильській атомній електростанції.

08:41 26.04.2021

Відбудеться вебінар для бджолярів

Відбудеться вебінар для бджолярів

В рамках Академії лідерів змін Kernel 22 квітня об 11:00 відбудеться вебінар для бджолярів. Тема вкрай важлива, особливо навесні, коли одночасно з роботою в полях активізуються бджоли.

13:15 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь