Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Для учнів та вчителів Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. червень видався щедрим на перемоги в обласних конкурсах. Волонтерський загін виборов ІІ місце у конкурсі «Ветеран живе поруч» (керівник Ткаченко Л. М.). Учні 3 та 4  класів зайняли ІІІ місце у третьому (дистанційному) етапі XV обласного фестивалю «Сходинки духовності» (керівники Цирулік А.А., Холод Н.В., Ткаченко Л.М.). Учениця 10 класу Вікторія Бойко визнана переможцем обласного конкурсу дитячих творчих робіт «Подарунок ДОНОРУ» (керівник Войтовець Л. М.),  і 10 червня взяла участь у церемонії нагородження переможців у молодіжному центрі «Романтика» м. Суми.

11:29 11.06.2021

Стартувала найбільша в Україні та Східній Європі агропромислова виставка АГРО-2021

Стартувала найбільша в Україні та Східній Європі агропромислова виставка АГРО-2021

8 червня  2021  року у м. Київ в рамках 33-ї Міжнародної агропромислової виставки AGRO-2021 відбувся IV Агрополітичний форум. Особлива увага форуму приділялася земельній реформі в умовах децентралізації, розвитку сільських територій і доступ аграріїв до інструментів фінансування.

10:19 09.06.2021

ПОДАРУНОК ДОНОРУ

ПОДАРУНОК ДОНОРУ

У 2021 році за ініціативи  товариства з обмеженою відповідальністю «Сумський обласний центр служби крові» та комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю започатковано конкурс «Подарунок донору».

11:48 03.06.2021

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ У ЛІТНІЙ ПЕРІОД

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ВОДІ У ЛІТНІЙ ПЕРІОД

У спекотну погоду більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок. Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачним, але вона може завдати багато неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.

10:59 03.06.2021

ЯСКРАВА ПЛАНЕТА ДИТИНСТВА

ЯСКРАВА ПЛАНЕТА ДИТИНСТВА

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний День захисту дітей  ? прекрасне свято радості та надії.

10:59 02.06.2021

АМУ вимагає терміново розподілити між бюджетами громад кошти додаткової дотації

АМУ вимагає терміново розподілити між бюджетами громад кошти додаткової дотації

Асоціація міст України звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням терміново розподілити між бюджетами територіальних громад додаткову дотацію на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я для своєчасного фінансування поточних видатків у закладах освіти (початкових шкіл, гімназій, ліцеїв, закладів спеціалізованої освіти та ін.), оплати комунальних послуг та енергоносіїв в лікарнях, амбулаторіях та інших закладах охорони здоров’я.

14:01 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь