A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Якісне інклюзивне навчання: todolist для директора школи

Якісне інклюзивне навчання: todolist для директора школи

Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

11:18 03.08.2021

Важливо для директора закладу освіти!

Важливо для директора закладу освіти!

Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи.

13:05 30.07.2021

Громади можуть взяти участь у держконкурсі та отримати 2 млн грн на розвиток соціальних послуг

Громади можуть взяти участь у держконкурсі та отримати 2 млн грн на розвиток соціальних послуг

Уряд спростив умови участі територіальних громад у пілотному проекті „Розвиток соціальних послуг”. Кожна громада, яка візьме участь у проекті, отримає від держави до 2 млн гривень на рік на розвиток соціальних послуг. Відповідна постанова прийнята 21 липня цього року на засіданні Кабінету Міністрів України.

08:58 27.07.2021

Відбулася нарада з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

Відбулася нарада з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

    20 липня у м.Суми відбулася нарада з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за участю першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України Тараса ВИСОЦЬКОГО. Учасники заходу мали змогу поспілкуватися з Тарасом Висоцьким щодо взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, та з ректором Сумського національного аграрного університету Володимиром ЛАДИКОЮ – щодо перспектив співпраці науковців та територіальних громад області. Участь у нараді приймав заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир ТЕРЕЩЕНКО.

13:30 21.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь