A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДЕНЬ МОЛОДІ

ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДЕНЬ МОЛОДІ

      27.06.2021 року в Коровинцях відсвяткували День Конституції  України та  День молоді, зібравши мешканців всіх сіл громади під відкритим небом. Відповідно до плану проведення заходу на шкільному стадіоні відбулися змагання з волейболу,футболу,шашок, дартсу. Для найменших жителів громади працювали надувні гірки , також можна було поласувати солодкою ватою. Цікавою була виставка картин місцевого художника Володимира РІПИ. Незабутнє враження  на жителів та гостей громади справила музично- розважальна програма від КЗ «Коровинський центр культури і дозвілля», учасники якого подарували чимало гарних емоцій глядачам своїми виступами.

09:06 29.06.2021

Заборона на відвідування лісів

Заборона на відвідування лісів

В Сумській області заборонено відвідування населенням лісів, в’їзд до них транспортних засобів та полювання у період високої пожежної небезпеки протягом 2021 року.

13:57 28.06.2021

Попередження про небезпечні  метеорологічні явища          в Україні

Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні

26 червня у західних, вдень північних та південних областях, 27 червня в Україні грози; вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с; вдень 26 червня у західних, 27 червня у північних, центральних та південних областях місцями сильні зливи (І рівень небезпечності, жовтий).

15:13 25.06.2021

Про проведення Національного Сорочинського ярмарку

Про проведення Національного Сорочинського ярмарку

Доводимо до вашої уваги, що з 17 по 22 серпня 2021 року в ceлi Beликі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться традиційний Національний Сорочинський ярмарок-окраса Полтавщини i України. Організатор заходу ТОВ «Сорочинський ярмарок». Офіційне відкриття 17 серпня об 11.00.

10:10 23.06.2021

Мінсоцполітики розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю

Мінсоцполітики розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю

Міністерство соціальної політики України розробляє нові стимули для працевлаштування людей з інвалідністю. Про це повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна під час презентації нового пілотного проекту «Працюй вільно».

09:53 23.06.2021

Про вчителя, який ніколи не старіє!

Про вчителя, який ніколи не старіє!

Особливо щасливий у своїй долі той, кому зустрівся вчитель, який  приносив любов, доброту, глибокі знання, педагогічну майстерність.   Не одне покоління жителів нашого села може сказати, що їм неймовірно поталанило бути учнями вчителя від Бога Марфи Данилівни Коваленко, прекрасної душі людини, у якої є все, як у справжнього педагога: душевне тепло, розум, терпіння, щирість, відкритість, невичерпна енергія.

08:55 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь