Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася Всеукраїнська  спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб  місцевого самоврядування Сумщини

Відбулася Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Сумщини

Протягом 15-16 червня 2021 року в м.Суми відбулася Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Сумщини. На змагання, які проходили у спортивному комплексі СумДУ, з’їхалися 11 команд - кращих спортивних працівників громад області. Змагання проводилися з таких видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи. Збірна команда Недригайлівського району, представники Коровинської ОТГ, Вільшанської ОТГ, Недригайлівської ОТГ стали кращими та переможцями змагань, зайнявши в Сумській області І (перше) загальнокомандне місце! Вітаємо!!!

15:15 18.06.2021

Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» заморожено

Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» заморожено

Обіцяний запуск тарифу «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» у цьому сезоні не відбудеться. Причиною «заморожування» тарифу є стрімке зростання ціни на природний газ як в Україні, так і в Європі.

13:17 18.06.2021

Відбудеться онлайн - семінар з навчального курсу бджільництва та технології переробки меду

Відбудеться онлайн - семінар з навчального курсу бджільництва та технології переробки меду

З 13 липня  по 11 серпня 2021 року в рамках ініціативи «Один пояс, один шлях» між Україною та Китайською Народною Республікою заплановано онлайн - семінар з навчального курсу бджільництва та технології переробки меду.

10:54 16.06.2021

Інформація щодо Сертифікаційної програми підготовки спеціалістів інвестиційних офісів

Інформація щодо Сертифікаційної програми підготовки спеціалістів інвестиційних офісів

Державна наукова установа «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» та ГО «Ліга інвестиційного розвитку України» започатковують спільний проєкт щодо підготовки спеціалістів інвестиційних офісів (інвестиційні няні).

16:04 14.06.2021

Благоустрій у громаді

Благоустрій у громаді

  Виконавчий комітет Коровинської сільської ради щиро дякує  за організацію та  проведення поточного ремонту сидячих місць для глядачів на стадіоні села Коровинці депутату сільської ради Сергію НАЗАРЕНКУ, а також  Миколі СІРОМАСІ, Володимиру ВОЛІКУ, Юрію Ільченко

15:40 11.06.2021

Пестициди та профілактика отруєння бджіл

Пестициди та профілактика отруєння бджіл

З настанням польових робіт виникають конфліктні ситуації по застосуванню пестицидів між сільськогосподарськими виробниками та пасічниками, тому хотілось нагадати всім сільськогосподарським товаровиробникам, фермерам, що при обробках сільськогосподарських культур хімічними засобами захисту рослин необхідно дотримуватися «Державні санітарні правила та норми транспортування, зберігання та застосування пестицидів», Державні ветеринарні правила, Закони України: «Про пестициди і агрохімікати», «Про захист рослин» та «Про бджільництво». На сьогоднішній день питання проведення заходів по виключенню випадків отруєння бджіл під час проведення обробітків сільськогосподарських угідь пестицидами залишається важливим і актуальним.

14:09 11.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь