A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Послуги підуть за дитиною

Послуги підуть за дитиною

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі – Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.

09:56 07.07.2021

Старт ринку землі: найважливіші питання про новації у сфері землеустрою

Старт ринку землі: найважливіші питання про новації у сфері землеустрою

Зняття так званого мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення – процес важливий та історичний. Це нова епоха для земельної сфери нашої держави. «Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю...» – віднині це, гарантоване Конституцією право, стосуватиметься і власників земельних ділянок.

09:49 07.07.2021

МОЗ пояснює: Ботулізм: які симптоми мають насторожити?

МОЗ пояснює: Ботулізм: які симптоми мають насторожити?

З настанням тепла традиційно фіксується зростання випадків захворювання на ботулізм. Загалом за 5 місяців поточного року в Україні зафіксовано 43 випадки захворювання ботулізмом, серед тих, хто захворів, - одна дитина, 6 дорослих померли.

09:46 07.07.2021

Щодо створення сприятливого  бізнес-клімату у громаді

Щодо створення сприятливого бізнес-клімату у громаді

У межах реалізації проєкту «Оцінка та удосконалення комунікацій між владою та громадськістю в Дніпропетровській області під час пандемії COVID-19», який виконується в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» за сприяння Європейського Союзу і реалізується Інститутом економічних досліджень, ГО «Інститут Громадської Експертизи», яка є членом Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» (http://probudget.org.ua/) підготовлено 4 випуск програми «Територія громади: чесно та експертно» на тему «Як створити сприятливий бізнес-клімат у громаді?». Якщо Ви не встигли переглянути прямий ефір, ми надаємо посилання на запис, який Ви зможете переглянути у зручний для Вас час: https://youtu.be/pK2XpTqwkro .

09:44 05.07.2021

Недригайлівський відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області доводить до відома

Недригайлівський відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області доводить до відома

     Недригайлівський відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області доводить до Вашого відома, що на території об’єднаної територіальної громади при проведенні планової диспансеризації великої рогатої худоби згідно експертиз Роменської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби встановлено тварин, які позитивно прореагували на захворювання лейкоз (список додається). Згідно Закону України «Про ветеринарну медицину» та «Інструкції з профілактики та оздоровлення великої рогатої худоби від лейкозу» від 11.01.2008 року № 12/14703 п. 4.4. Відповідно до вищеперерахованого:

09:32 05.07.2021

Рука допомоги простягнута для всіх

Рука допомоги простягнута для всіх

З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.

09:52 02.07.2021

У липні ціна газу в тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» залишається незмінною – 7,99 грн за кубометр

У липні ціна газу в тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» залишається незмінною – 7,99 грн за кубометр

Незважаючи на здорожчання газу на українських та світових енергобіржах, для споживачів ТОВ «Сумигаз збут», який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», вартість газу у липні не зросте: у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» вона становитиме 7,99 грн за кубометр.

10:13 01.07.2021

Організація оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей та учнівської молоді  влітку 2021 року на території Коровинської сільської ради

Організація оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей та учнівської молоді влітку 2021 року на території Коровинської сільської ради

Відповідно до розпорядження голови Cумської обласної державної адміністрації від 26.05.2021 № 363-ОД «Про організацію оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей, учнівської та студентської молоді влітку       2021 року», з метою забезпечення повноцінного відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей і молоді в літній період 2021 року, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради був виданий наказ від 31.05.2021 № 74-ОД «Про організацію оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей та учнівської молоді  влітку 2021 року» та виконані наступні заходи:

13:48 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь