A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

До школи завітали спеціалісти з Роменського районного управління Головного  управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській  області

До школи завітали спеціалісти з Роменського районного управління Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, недопущення загибелі та травмування людей на пожежах, а також з метою навчання діям у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації 16 вересня 2021 року в школу прибули спеціалісти з Роменського районного управління Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, які провели відпрацювання нормативів евакуації учнів та працівників із будівлі закладу. Також познайомили з прийомами і методами використання наявного спорядження, первинних засобів пожежогасіння. Цього ж дня до закладу завітали представники сектору реагування патрульної поліції ВП №1 (с.Недригайлів) Роменського РВП ГУАП в Сумській області, які провели бесіди з метою профілактики правопорушень.

08:36 17.09.2021

Про проведення Міжнародного молодіжного  фестивалю «Пісенний Спас»

Про проведення Міжнародного молодіжного фестивалю «Пісенний Спас»

Інформуємо, що з 17 по 20 вересня 2021 року у м. Житомир за підтримки Міністерства молоді та спорту України відбудеться фестиваль «Міжнародний конкурс молодих виконавців імені Володимира Шинкарука» в рамках VІІ Міжнародного молодіжного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас». Метою фестивалю є підтримка молодих артистів і створення сприятливих умов для реалізації їх творчого потенціалу. В рамках фестивалю молоді таланти змагатимуться у трьох номінаціях: виконавець естрадної пісні - віком від 14 до 35 років; виконавець авторської пісні - віком від 14 до 35 років; конферансьє - вікових обмежень немає. Гала-концерт фестивалю відбудеться 19 вересня о 19:00 в літньому театрі «Ракушка», за участю переможців та зіркових гостей. Запрошення (безкоштовно) можна отримати в концертній касі м. Житомир, за адресою: вул. Михайлівська 7, або написати на офіційну сторінку фестивалю https://www.facebook.com/pisennyispas/. Координатор фестивалю Ганна Волинець +380677723478.

08:34 16.09.2021

Мінсоцполітики за підтримки ЮНІСЕФ починає розробку єдиної Національної стратегії забезпечення прав дітей

Мінсоцполітики за підтримки ЮНІСЕФ починає розробку єдиної Національної стратегії забезпечення прав дітей

Міністерство соціальної політики за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає розробку єдиної Національної стратегії у сфері забезпечення прав дітей. Стратегія стане орієнтиром для всіх органів влади на національному та місцевому рівні та допоможе реалізувати міжнародні зобов’язання України щодо захисту прав дітей. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.

09:15 15.09.2021

Відзначення Дня фізичної культури і спорту

Відзначення Дня фізичної культури і спорту

На виконання наказу відділуосвіти, сім'ї, молоді та спортувід 07.09.2021 № 117-ОД «Про відзначення в Коровинській  с/р Дня фізичної культури  і спорту» в Коровинському ЗЗСО вчителем фізичної культури Шолудько А.А., педагогом організатором Ткаченко Л.М., медичною сестрою Саранчою Л.М.,     класними керівниками 1-11 класів було підготовлено і проведено такі заходи:

09:09 15.09.2021

Відбулася нарада щодо поточного ремонту доріг

Відбулася нарада щодо поточного ремонту доріг

      8 вересня 2021 року за підтримки народного депутата України Максима  ГУЗЕНКА, голови Сумської ОДА Дмитра ЖИВИЦЬКОГО,  за участю депутата Сумської обласної ради Віри ЛАВРИК, директора ДП " Дороги Сумщини"  Мирослава Завальського  та Коровинського сільського голови Сергія ШИЛА , відбулася виїздна нарада на території села Коровинці.

13:00 14.09.2021

Зустріч з представниками патрульної поліції

Зустріч з представниками патрульної поліції

13 вересня 2021 року до Томашівської філії Коровинського ЗЗСО  завітали представники патрульної поліції. Вони провели з дітьми цікаві бесіди, де нагадали правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів. Діти із захопленням розглядали атрибути поліцейських, а дехто навіть і спробував приміряти на себе. Проведений захід був змістовний та сприяв повторенню та закріпленню заннь Правил дорожнього руху.

14:34 13.09.2021

Про проведення опитування

Про проведення опитування

Сумський обласний центр соціальних служб у рамках підготовки заходів до Дня усиновлення просить провести опитування серед населення територіальної громади.

13:26 13.09.2021

Талант і серце, віддані дітям

Талант і серце, віддані дітям

    9 вересня відсвяткував своє  70-річчя  Іван Григорович Бабій – людина багатогранного таланту, педагог, художник, географ, шанувальник всього українського, живописець, графік.

13:33 10.09.2021

До відома жителів сіл Рубанка,Мухувате,Овеча

До відома жителів сіл Рубанка,Мухувате,Овеча

ТОВ "Агробізнес ТСК" з 8 вересня по 15 вересня 2021р.буде проводити роботи по хімічному обробітку соняшнику (десикація)- літаком. Препарат для обробітку - Десат РК, з нормою 3,0 л/га

16:56 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь