Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про проведення Акції

Про проведення Акції

З метою підвищення рівня компетентностей молоді, пошуку та втілення нових сучасних форм роботи з молоддю, серед яких одну з головних позицій сьогодні займають проекти неформальних спортивних рухів, Міністерством молоді та спорту України передбачено організацію та проведення з 11 жовтня  по 10 грудня 2021 року Всеукраїнської молодіжної акції «Будь у просторі здоров’я» (далі – Акція), одним з головних завдань якої є презентація успішних проектів неформальних спортивних рухів та надання допомоги щодо їх впровадження на рівні територіальних громад (копія листа Міністерства молоді та спору України, афіша Акції додаються, анонсовий проморолик Акції за посиланням - https://fex.net/uk/s/ke2sdts).

19:56 27.10.2021

Відкритий сільський турнір з футболу, присвячений 60-річчю Сергія Назаренка та 70-річчю Михайла Лаврика

Відкритий сільський турнір з футболу, присвячений 60-річчю Сергія Назаренка та 70-річчю Михайла Лаврика

На минулому тижні на полі зі штучним покриттям Коровинського ЗЗСО відбувся товариський матч між жителями Коровинської сільської ради, присвячений 60-річчю Сергія Назаренка та 70-річчю Михайла Лаврика. Участь у змагання взяли ветерани районної ФК «Іскра» та  молоді гравці ФК «Коровинці».

21:00 26.10.2021

Тренінг щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері

Тренінг щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері

       Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) на потребу малих та середніх агровиробників у отриманні додаткових знань та навиків щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері (незаконного протиправного заволодіння земельними ресурсами та похідними благами), що стало надзвичайно актуальним у зв'язку з децентралізацією повноважень та активізацією ринку земель сільськогосподарського призначення, пропонує ефективну експертну підтримку та допомогу в рамках реалізації проєкту з підтримки діяльності Громадської антирейдерської платформи, що впроваджується в рамках «Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)» (надалі – «Проект АГРО»).

13:19 23.10.2021

Про тиждень української мови у Вікіпедії

Про тиждень української мови у Вікіпедії

Міністерство культури та інформаційної політики спільно з ГО «Вікімедіа Україна» розпочинає «Тиждень української мови у Вікіпедії». Суть заходу полягає у написанні та покращенні статей Вікіпедії на тему української мови. 

09:48 23.10.2021

Обласний молодіжний форум #-1435

Обласний молодіжний форум #-1435

З 20 по 22 жовтня в Конгрес-центрі СумДУ м.Суми відбувся Обласний молодіжний форум #-1435+. Участь у даному заході взяли молодіжні працівники  органів  місцевого самоврядування, громадські організації та активісти Сумської області в тому числі і представник Коровинської сільської ради.

15:02 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь