Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благоустрій у громаді

Благоустрій у громаді

    В рамках програми Президента України  "Зелена країна ",  на  території парку села Коровинці , працівниками Коровинської сільської ради  було висаджено близько 800 саджанців дерев ( дуб, сосна,ялина). Результат цієї роботи передбачає загальне збільшення площі зелених насаджень на території села. Покращиться зовнішній вигляд парку  і відповідно збільшиться кількість місць для відпочинку.

16:45 15.11.2021

АТ «Сумигаз» оголосив новорічну акцію для клієнтів «100% ПОДАРУНКІВ»

АТ «Сумигаз» оголосив новорічну акцію для клієнтів «100% ПОДАРУНКІВ»

АТ «Сумигаз» проводить акцію, в якій кожен учасник отримає подарунок від компанії. Також серед клієнтів будуть розіграні цінні призи: газовий котел 104.ua Model T, мобільний телефон Samsung Galaxy A03s 3/32GB, п’ять брендованих сувенірів та п’ять газових сигналізаторів 104.ua.

16:28 11.11.2021

Акціонерне товариство «Оператор газорозподільної  системи «Сумигаз» інформує

Акціонерне товариство «Оператор газорозподільної системи «Сумигаз» інформує

Статистика вказує - причиною половини викликів на номер 104 є витоки газу на внутрішніх мережах. З 2015 року у тарифах на розподіл газу не передбачені кошти на обслуговування внутрішніх мереж споживача.

16:20 11.11.2021

МОЗ роз’яснює: коли викликати “швидку”, а коли звертатися до сімейного лікаря?

МОЗ роз’яснює: коли викликати “швидку”, а коли звертатися до сімейного лікаря?

У яких випадках людина має право викликати “швидку”? Як швидко бригада має приїхати? Які випадки належать до категорії “екстрених”? Відповіді на ці питання – у Правилах виклику бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги, затверджених відповідним Наказом МОЗ та Нормативах прибуття “швидкої”, визначених Постановою Кабінету Міністрів.

16:13 11.11.2021

Привітання сільського голови Сергія ШИЛА з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Привітання сільського голови Сергія ШИЛА з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! Ваш творчий внесок у розвиток національної культури, праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності!

10:35 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь