A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Жителі Коровинської громади роблять благодійну справу для лікарні

Жителі Коровинської громади роблять благодійну справу для лікарні

   18-19  жовтня  у селі Коровинці, а також Рубанському та Томашівському старостинських округах  відбувся збір  овочів (картопля,цибуля,морква,буряк,капуста) для харчування стаціонарних хворих, які лікуються в КНП «Недригайлівська лікарня».

15:38 20.10.2021

Відбудеться круглий стіл

Відбудеться круглий стіл

1 8 жовтня 2021 року о 14.30 у м.Суми на базі приміщення Сумської обласної державної адміністрації відбудеться круглий стіл «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та виконання в Україні». Захід відбувається в рамках адвокаційної кампанії Всесвітньої організації охорони здоров’я у співпраці з Міністерством охорони здоров’я, Громадською спілкою «Коаліція за вакцинацію» за підтримки Європейського Союзу, спрямованої на підвищення прихильності українців до вакцинації проти COVID-19. Модератор круглого столу – Тимофій Бадіков, виконавчий директор ГС «Коаліція за вакцинацію».

10:36 18.10.2021

З ювілеєм!

З ювілеєм!

     13 жовтня 2021 року зустріла свій  90 -річний ювілей жителька села Беседівка Бутенко Ксенія Оліянівна.   Цієї святкової днини вона приймала  святкові вітання та  подарунки від депутата Сумської обласної ради Постола П.І., адміністратора центру надання адміністративних послуг Коровинської сільської ради Рибалка П.М.  Рідну матусю вітала велика родина – 4 дітей , внуки та правнуки. За святковим столом лунали приємні спогади про  прожиті літа,  побажання іменинниці  осіннього затишку і душевного тепла.

13:32 13.10.2021

На території Коровинської сільської ради завершилося будівництво соціального проекту Президента України "Активні парки - локації здорової України"

На території Коровинської сільської ради завершилося будівництво соціального проекту Президента України "Активні парки - локації здорової України"

     Нагадуємо, що «Активні парки» - це один з проектів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України «Здорова Україна». Головна мета проекту – зробити спорт доступним для всіх , як для жителів великих міст, так і маленьких населених пунктів.

13:50 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь